Welke keuzes zijn er?

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg, welke modellen er zijn, zodat het voor jou duidelijker is welk model jouw voorkeur heeft.

 

tinymoon haremCurious Cat harem

Het comfortabel model harem voor de allerkleinsten en de iets 'vollere' baby (maat 50 t/m maat 80). Het model is wijder op de beentjes en heeft elastische boordjes van een andere kleur boordstof. Door de elastische boordjes blijft het broekje boven de voetjes zitten, je trekt het broekje gemakkelijk aan/uit met verchonen (fijn voor de kleine en voor papa en mama). In de zomer, met warm weer, schuif je de pijpjes gemakkelijk omhoog en heb je een kort broekje. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 

tinymoon drop crotchCuriouse Cat drop crotch

Het baggy model drop crotch valt smaller op de beentjes maar heeft wel een stoer lager kruis, dus ook ruimte voor de luier. Het broekje heeft boordjes van dezelfde stof. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 

tinymoon leggingKanji Dream legging

Het model legging is een smal en passend model broekje en vooral geschikt voor meisjes. Het broekje kan gedragen worden onder een tuniek of jurkje maar ook zo staat het broekje prachtig. Hou je niet van wijdere modellen en heb je een smal kindje. Dan is dit model uitermate geschikt. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 

tinymoon Ibiza haremLila Maya Ibiza harem

De tinymoon Ibiza harem is de enige 'echte' harem met een heel laag kruis. En o zo hip! Vooral leuk/geschikt voor kindjes die kunnen staan/lopen. Jouw kleine ondervindt geen enkel probleem van het lage kruis en kan er lekker in spelen, klimmen etc. Het broekje is er in drie combinatiematen. Je kunt er dus extra lang, wel drie maten, mee doen. In de taille zitten koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »