Baggy meisjesbroekje roze met bloemen motief

€27,95 €9,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Powder Flower pink' model drop crotch. Een baggy broekje met prachtige bloemprint.
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

Zet bij opmerkingen graag welke kleur je wenst, grijs, pastelroze, pastelmint.

Hoe superleuk is dit baggy drop crotch broekje 'Powder Flower'. Ze vallen wat smaller op de beentjes maar hebben wel een lager kruis. Style het broekje met een een basic bloesje / spijkerjasje en eventueel met een bijpassende accessoire. Een paar stoere sneakers of schattige laarsjes eronder en klaar ben je. 

Elk item is met liefde handgemaakt van de fijnste, rekbare stof (katoen/elasthan) zodat er lekker in gekropen, gespeeld en geboefd kan worden. Drop crotch broekjes zijn al voor de allerkleinste, dus vanaf 50 en gaan t/m maat 104 (valt als een 110/116). Twijfel je over de maat, check dan zeker even in deze handige maattabel. Je vindt er vast de informatie dat je zoekt.

Er zijn matching accessoires voor elke print zoals een haarbandje, sjaal, beanie/muts of kwijlslab. Kijk hiervoor bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of klik bovenaan de pagina op ‘matching accessoires’.

 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)