Harembroekje met print van veldbloemen

€23,95 €17,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
Prachtig handgemaakt harembroekje van mintkleurige tricot met prachtige veldbloemen. Superlief!
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

Beauty! 'Hua Chang pink' is een mintkleurig harembroekje vol met oosterse veldbloemen erop,  handgemaakt van een heerlijke tricot (katoen/elasthan) dus zit zalig. Deze mooiert is er in een pastel/roze-uitvoering. Voor beiden geldt; complimentjes gegarandeerd! 

Het voordeel van een harembroekje:

Harembroekjes zijn ideaal voor newborn baby's, vollere baby's en voor ouders. Door de wijdere pasvorm is er genoeg ruimte om de luier en de baby heeft genoeg ruimte om lekker comfortabel te bewegen. En is het warm, trek dan simpelweg de broekspijpjes door de elastische boordjes omhoog en je hebt zo een kort broekje. Praktisch!

Benieuwd naar de verschillende modellen broekjes: flared, harem, drop crotch, legging en Ibiza harem? Klik dan hier voor een overzicht van de modellen.

De maten en meer. 

Harembroekjes zijn er voor de allerkleinsten vanaf maat 50/56 tot en met 74/80. Bij grotere maten wordt een harem 'pofferig' en daarom adviseren we bij grotere maten, de tot maat 134/140 gaan, een drop crotch of een legging de smallere pasvorm.

Handig om te weten voor bij de maatkeuze: alles wordt in dubbele maten gemaakt en valt als de grootste maat. Je groeit erin en hebt er dus ook dubbel plezier van! 

Twijfel je over de maat, kijk dan even in deze maattabel. Heb je nog vraag en/of een speciale wens, stuur dan even een berichtje, dan helpen we je graag. 

Mutsje, colsjaal of bijpassend slabbetje (ook een los verkrijgbaar – leuk als kraamcadeautje).

Kijk bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of ga naar categorieën met accessoires voor ‘voor hippe meisjes’, 'voor hippe jongens' of 'voor hippe unisex' voor een matching accessoires.

Dit cadeautje past altijd...

Kun je niet kiezen of is het nog geheim wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak. Leuk om te geven en te krijgen! 

tinymoon staat voor:

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014