Ibiza harem broek Tie Dye in lila/oranje

€38,95 €29,25
Backorder ~ (levertijd: 5 - 7 werkdagen)
'Ibiza harem Tie Dye': de enige echte low crotch Ibiza harem in een geweldige . Cute & hip. Deze maken we op verzoek in elke print uit de webshop (indien voorradig). De Ibiza harem is in 4 maten verkrijgbaar. Welke kies jij?
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

Wow deze Tie Dye Ibiza harem in lila/oranje verfdessin is echt te gek! En het leuke is ieder broekje is anders door de tie dye verftechniek.

Dit is de enige échte Ibiza harem, ook wel Yoga pant genoemd. Zoals een echte harem hoort te zijn, wijd en met een heel laag kruis, dat zit verrukkelijk. Door de omslag tailleband kun je met dit broekje extra lang doen (nl. minstens 3 maten!). Door de koordjes in de harem kun je het broekje ook nog aansnoeren. Door de elastische boordjes kun je de harem ook als 3/4 broek dragen en de pijpjes omhoog trekken. De Ibiza harem is natuurlijk handgemaakt van de fijnste stof. Je snapt, dat zit gewoon verrukkelijk! 

Maatje.

Verkrijgbaar in 4 maten; maat 1 (56-68), maat 2 (74-86), maat 3 (92-104) en maat 4 (110-122). Twijfel je over de maat, kijk dan in deze handige maattabel. Elk item wordt met veel liefde handgemaakt van de allerfijnste, rekbare stof (katoen/elasthan). Heb je vragen en/of speciale wensen, stuur dan een e-mailtje naar: [email protected]. Ik help je graag!

Cadeautje!

Twijfel je tussen prints of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, Sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014