Legging met Prince de galles ruit en bloemen

€30,95 €21,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Checkered Rose' model legging. Een musthave legging in een Prince de galles ruit met prachtige bloemprint.

Deze coole 'Checkered Rose' legging is een absolute musthave in de collectie van jouw kleine. De legging is gemaakt van een prachtige crêpe stof in Prince de Galles-ruit met bloemenprint. Door de grootte van de print is ieder broekje uniek en anders. Het model is passend om de beentjes. 

Elk item is met heel veel liefde handgemaakt van de fijnste stof zodat er heerlijk in gekropen, gespeeld en geboefd kan worden. In stijl. Twijfel je over de maat, kijk dan even in onze handige maattabel. Er zijn matching accessoires zoals een haarbandje, sjaal, beanie/muts en een bandana/kwijlslab. Kijk hiervoor bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of klik bovenaan de pagina op ‘matching accessoires’.

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen en/of speciale wensen, stuur dan een e-mailtje naar: [email protected]. Ik help je graag!

Cadeautje!

Twijfel je tussen prints of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014