Welke keuzes zijn er?

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg, welke modellen er zijn, zodat het voor jou duidelijker is welk model jouw voorkeur heeft.

 

tinymoon haremCurious Cat harem

Het comfortabel model harem voor de allerkleinsten en de iets 'vollere' baby (maat 50 t/m maat 80). Het model is wijder op de beentjes en heeft elastische boordjes van een andere kleur boordstof. Door de elastische boordjes blijft het broekje boven de voetjes zitten, je trekt het broekje gemakkelijk aan/uit met verchonen (fijn voor de kleine en voor papa en mama). In de zomer, met warm weer, schuif je de pijpjes gemakkelijk omhoog en heb je een kort broekje. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 

tinymoon drop crotchCuriouse Cat drop crotch

Het baggy model drop crotch valt smaller op de beentjes maar heeft wel een stoer lager kruis, dus ook ruimte voor de luier. Het broekje heeft boordjes van dezelfde stof. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 

tinymoon leggingKanji Dream legging

Het model legging is een smal en passend model broekje en vooral geschikt voor meisjes. Het broekje kan gedragen worden onder een tuniek of jurkje maar ook zo staat het broekje prachtig. Hou je niet van wijdere modellen en heb je een smal kindje. Dan is dit model uitermate geschikt. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

tinymoon Ibiza haremLila Maya Ibiza harem

De tinymoon Ibiza harem is de enige 'echte' harem met een heel laag kruis. En o zo hip! Vooral leuk/geschikt voor kindjes die kunnen staan/lopen. Jouw kleine ondervindt geen enkel probleem van het lage kruis en kan er lekker in spelen, klimmen etc. Het broekje is er in drie combinatiematen. Je kunt er dus extra lang, wel drie maten, mee doen. In de taille zitten koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

Cadeautje!

Twijfel je tussen prints, modellen of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

Heb je vragen of speciale wensen? Stuur ze dan naar info@tinymoon.nl. Ik help je graag! 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      ✂ Handgemaakte kleertjes voor kleintjes, vanaf maatje 50 t/m 140 ✂ Verbergen