Foxy Batwing Longsleeve – Grijs

€34,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Foxy' batwing longsleeve. Een coole longsleeve met een superleuke vosjesprint.

'Foxy' batwing longsleeve. Een superleuk oversized lange mouwen shirt met een ronde voor- en achterzijde. Handgemaakt van een prachtige katoenen tricotstof met vosjesprint (95% cotton / 5% elasthan). De longsleeve staat voor hip, cool, trendy, vrolijk en nog véél meer! Draag het shirt op een stoere drop crotch of voor de meisjes op een rib flared of rokje met een laarsje en/of sneaker! 

Je maakt je set compleet met een bijpassende accessoire zoals een sjaaltje of haarband. Superleuk! De shirts zijn er in 8 maten: 50/56, 62/68, 74/80, 86/92, 98/104, 110/116, 122/128 en 134/140!

Twijfel je over de maat, kijk dan zeker even in deze handige maattabel. Je vindt er vast de informatie dat je zoekt.

Er zijn matching accessoires voor elke print zoals een haarbandje, sjaal, beanie/muts of slab bandana. Kijk hiervoor bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of klik bovenaan de pagina op ‘matching accessoires’.

  

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Heb je vragen en/of wensen, stel ze dan gerust:[email protected]

  

‘Hip to be little!’

 

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, hipste baby & kidswear, winacties én meer...