tinymoon Mr. Prickles apple / colsjaal

€14,95 €4,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Mr. Prickles apple' colsjaal. Een tunnelsjaaltje met coole cactusprint Leuk en praktisch.
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

'Hot' in de winter, dat is deze leuke col (tunnel) sjaal 'Mr. Prickles'. Het staat niet alleen heel stoer en hip bij jouw kleine schat maar is ook nog eens lekker warm om te dragen bij een jas of gewoon op een shirt/blouse als het net een beetje chilly is. En je doet het met een beweging gemakkelijk over het hoofd aan. De colsjaal is er in één maat. Geschikt vanaf maat 68 t/m 8 jaar. Je hebt er dus heel lang plezier van. En met een bijpassende broekje is jouw kleine lieverd helemaal hip to be little.

Er zijn matching broekjes voor elke print zoals een harem, legging of drop crotch broekje. Kijk hiervoor bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of klik bovenaan de pagina op ‘voor hippe meisjes’, 'voor hippe jongens' of 'voor hippe unisex' en ga naar broekjes.

  

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Heb je vragen en/of wensen, stel ze dan gerust:[email protected]

  

‘Hip to be little!’

 

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, hipste baby & kidswear, winacties én meer...