Newborn mutsje met tijdloze paisley print

€12,95 €5,00
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Perfect Paisley' newborn beanie. Een stoere en lieve beanie voor de allerkleinsten met mooie zwart/witte paisley print.
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

Een lieve maar stoere beanie, dat is deze 'Perfect Paisley' newborn beanie. En ook nog eens heerlijk warm in de winter en staat helemaal hip bij jouw kleine. De beanie is wel een beetje 'slouchy', ofwel 'baggy' maar kun je ook eenmaal omslaan als een gewoon mutsje. 

De newborn beanie is er in een maat. Geschikt vanaf geboorte t/m maat 56/62. En met een bijpassende broekje is jouw kleine vanaf dag een... helemaal hip to be little!.

Er zijn matching broekjes voor elke print zoals een harem, legging of drop crotch broekje. Kijk hiervoor bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of klik bovenaan de pagina op ‘voor hippe meisjes’, 'voor hippe jongens' of 'voor hippe unisex' en ga naar broekjes.

  

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Heb je vragen en/of wensen, stel ze dan gerust:[email protected]

  

‘Hip to be little!’

 

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, hipste baby & kidswear, winacties én meer...