Slab bandana met kunstzinnige print

€11,95 €6,95
Op voorraad ~ (levertijd: 1-3 werkdagen)
'Picasso Cubismo' slab bandana sjaal. Het comfort van sweatstof met een coole kleurrijke print, maar vooral ook een praktisch alternatief bij doorkomende tandjes.
Size guide
Levertijd: 1-3 werkdagen
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

'Cool' in de zomer en 'hot in de winter, dat zijn deze slab bandana sjaaltjes. Het staat niet alleen heel hip en trendy bij jouw kleine, maar is ook nog eens praktisch bij doorkomende tandjes. Je hoeft nl. niet steeds het natte shirt van het kwijlen te vervangen. Top toch! De slab bandana is met twee drukkertjes aan de achterzijde in 3 standen te verstellen. Geschikt vanaf de geboorte t/m 1 jaar. En met een bijpassend broekje en basic shirt is jouw kleine lieverd helemaal hip to be little.

Er zijn matching broekjes voor elke print zoals een harem, legging of drop crotch broekje. Kijk hiervoor bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of klik bovenaan de pagina op ‘voor hippe meisjes’, 'voor hippe jongens' of 'voor hippe unisex' bij broekjes.

  

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Heb je vragen en/of wensen, stel ze dan gerust:[email protected]

  

‘Hip to be little!’

 

Volg tinymoon ook op Facebook / Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, hipste baby & kidswear, winacties én meer...