tinymoon Roaring Rebel jeans / slab bandana sjaal

€11,95 €7,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
Gemêleerd jeanskleurig slab bandana sjaaltje met stoere tijgerprint – ook praktisch bij doorkomende tandjes!
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

'Cool' in de zomer en 'hot' in de winter, dat zijn slab bandana sjaaltjes. 'Roaring Rebel' heeft een stoere tijgerprint en is jeansblauw. Het staat niet alleen heel erg #hiptobelittle, maar is ook super praktisch bij doorkomende tandjes – je hoeft namelijk niet steeds het natte t-shirt van het kwijlen te vervangen. De perfecte oplossing, toch?

Maat en meer...

Elke slab bandana is met 2 drukkertjes aan de achterzijde te verstellen. Geschikt vanaf de geboorte t/m 1 jaar.

Bijpassend broekje.

Er zijn matching broekjes voor elke print in verschillende modellen, zoals een harem, legging of drop crotch broekje. Wat het verschil is tussen de modellen, dat zie je eenvoudig hier. Kijk hieronder of ga direct naar de categorie van hippe meisjes, hippe jongens of voor hippe unisex.

Cadeautje!

Twijfel je of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

Vragen, speciale wensen?

Heb je vragen en/of speciale wensen, stuur dan een e-mailtje naar: [email protected]. Ik help je graag!

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, Sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014