Erkend Leerbedrijf | stages

Erkend Leerbedrijf

tinymoon is een SBB Erkend Leerbedrijf. En dat betekent dat de stageplaats, de opdracht en opleider staan voor hoge kwaliteit. Bij tinymoon kun je rekenen op de allerleukste leerplek, want je bent omgegeven door passie en dat voel je! Want naast de passie voor baby- en kinderkleding en gedrevenheid voel je de groei in je haren. De uitdagingen liggen voor het oprapen, maar we omkaderen dat wat voor jou werkt en nodig is. Je levert dan ook echt een flinke bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf. Iets waar je echt trots op kunt zijn en evenzo op je CV kunt laten pronken. En wie weet is de klik zo goed, dat je nooit meer weg wilt of... wij je niet laten gaan! 

Ben jij bovenstaand én onderstaand, heb je een affiniteit met kids en kleding, klim dan vandaag nog in de pen en stuur een bericht (motivatie) + foto naar info@tinymoon.nl.

Voor de volgende studies hebben wij de kleurrijkste stageplaatsen.. 

Bekijk onderstaande video en lees de kerntaken en werkprocessen zorgvuldig door. Samen omkaderen we hetgeen we sowieso gaan doen en maken dan ook een must-do en een wishlist, om er zo samen het maximale uit deze stage te halen. 

Specialist mode/maatkleding (niveau 4)

Junior productmanager fashion (niveau 4)

Medewerker marketing en communicatie (niveau 4)

Heb je vragen?
Stuur dan een e-mail naar info@tinymoon.nl.

Tot gauw! 

 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, Sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      ♡ Hele fijne Feestdagen! ♡ Verbergen