⚡ Flash Sale ⚡

Samen tellen we af naar 2020 en wel met iedere week een hele bijzondereFlash Sale! 11x in totaal! Welk item dat die week is, blijft geheim tot elke vrijdagavond. Je ziet dan het sale-item op Facebook, Instagram en hier op deze pagina verschijnen dat alleen geldig is vanaf die vrijdagavond, zaterdag en zondag. Het gaat snel, dus mis ze niet!

Voorwaarden
De Flash Sale-korting is alleen geldig op www.tinymoon.nl door gebruik van de actiecode. Deze korting is niet te combineren met andere kortingscodes, giftcards of acties en is niet inwisselbaar tegen contacten. De actie geldt enkel op de zaterdag en zondag nadat het artikel vrijdagavond is gecommuniceerd op social media en op de website van tinymoon. Op=Op!

Handgemaakt in Nederland
Alle kleertjes, vanaf maatje 50 t/m 140 zijn 100% Hollands en worden vooral met heel veel liefde ambachtelijk met de hand van de allerfijnste stoffen gemaakt. Dat zie je én dat merk je! En alles wordt gemaakt in combinatiematen en valt altijd als de grootste maat. Een maat 62/68 valt dus als een 68 enzovoorts. Je groeit er dus in én hebt er ook 2x zolang plezier van! Twijfel je over de maat? Kijk dan even in deze handige maattabel of neem contact op. 

Hoe het begon en de bijzondere naam...
Het begon allemaal 5 jaar geleden met de geboorte van Isis Moon. Door haar en alles wat ik had geleerd van mijn moeder Tiny plus mijn passie voor mode verbond ik de twee belangrijkste vrouwen uit mijn leven alsnog aan elkaar. Alsnog, want mijn moeder overleed aan ALS voordat Isis was geboren. Zo ontstond tinymoon. Zij zijn nog élke dag mijn muzen en mijn missie blijft onveranderd: zoveel mogelijk mensen blij maken, met mijn baby- en kinderkleding. En daar doe ik het iedere dag voor...

Vragen of speciale wensen?
Stuur dan een e-mailtje of bel even. We helpen je altijd graag!

tinymoon Leopard Army 1) Harembroekjes, drop crotch broekjes en alle accessoires; haarbandje, mutsje/beanie, colsjaal en slab-bandana's van die gave Leopard Army zijn zaterdag 19 en zondag 20 oktober in de ⚡ Flash Salehttps://tinyurl.com/y635w9kq. Gebruik de code in de check-out. Wees er snel bij, want Op=Op! Actie is niet geldig op 'flared' modellen.

tinymoon Ai She
2) Alle harem en drop crotch broekjes vanaf maat 50/56 en accessoires zoals mutsjes, slab/bandana's en colsjaals van 'Ai She' in bruin en grijze variant zaterdag 26 en zondag 27 oktober met –25% korting in de ⚡ Flash Sale!! Klik hier > https://tinyurl.com/yd4by99z en gebruik kortingscode: AI*%SHE+1# bij de checkout. Op=Op!

tinymoon Mille Miglia

3) De legendarische 'Mille Miglia', duizend mijl, was een endurance-autorace in Italië die 24 keer georganiseerd werd tussen 1927 en 1957. En uithouden doet dit broekje 't zeker, want hij is ambachtelijk met de hand gemaakt van superkwaliteit en is alom heerlijk comfy! Vanaf combimaat 50-56 t/m 134-140 en...

...zaterdag 2 en zondag 3 november is deze stoere 'Mille Miglia' in de ⚡ Flash Sale met –25% korting! Race snel naar de verschillende broekjes en accessoires > https://tinyurl.com/y6eyvkq3 en gebruik kortingscode: MM1000$$-A bij checkout om je korting te claimen. Wees er snel bij, want Op=Op. Heel veel plezier er alvast van, maar dat staat!


Haru Chō

4) Omy! Alle drop crotch én harembroekjes van de súper-cute 'Haru Chō' vanaf vrijdag 8 t/m zondag 10 november in de ⚡ Flash Sale met maar liefst –25% korting! Ga snel naar https://tinyurl.com/y55trjco en shop jouw 'Haru Chō'. Superleuk kraamcadeau ook! Wees er snel bij, want Op=Op.

Gebruik kortingscode: HARU+%T-OF bij de checkout. Alvast heel veel plezier ervan! 


Paulo Dino

5) Harembroekjes en broekjes in drop crotch, shorts, colsjaals, mutsjes en slabbetjes van die superleuke 'Paulo Dino' zijn vrijdag 15 november tot zondag 17 november in ⚡ Flash Sale met maar liefst 25% korting. Je vindt ze hier > https://tinyurl.com/yygxd7um. Leuk om te krijgen én te geven. 

Gebruik kortingscode: DINO19DIS%1 bij de checkout. Op=Op. 


6) Deze ⚡ Flash Sale wordt vrijdagavond 22 november gecommuniceerd en is geldig op zaterdag 23 en zondag 24 november!

7) Deze ⚡ Flash Sale wordt vrijdagavond 29 november gecommuniceerd en is geldig op zaterdag 30 november en zondag 1 december!

8) Deze ⚡ Flash Sale wordt vrijdagavond 6 december gecommuniceerd en is geldig op zaterdag 7 en zondag 8 december!

9) Deze ⚡ Flash Sale wordt vrijdagavond 13 december gecommuniceerd en is geldig op zaterdag 14 en zondag 15 december!

10) Deze ⚡ Flash Sale wordt vrijdagavond 20 december gecommuniceerd en is geldig op zaterdag 21 en zondag 22 december!

11) Deze ⚡ Flash Sale wordt vrijdagavond 27 december gecommuniceerd en is geldig op zaterdag 28 en zondag 29 december!Lieve groet!

tinymoon | hip to be little ♡ since 2014, uit Nederland
www.tinymoon.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      ⚡ Tot eind van het jaar elke zaterdag & zondag: FLASH SALE | Op = Op! ⚡ Verbergen