Modelletjes gezocht

Voor onze communicatiemiddelen, zoals social media, de website, flyers en andere reclamedoeleinden, zijn wij continue op zoek naar ‘hip to be little’-modelletjes oftewel lieve, leuke, knappe en vooral blije modelletjes (jongens en meiden van 0 tot 6 jaar) én papa’s of mama’s die steengoede foto's kunnen maken. Van de 'tiny-modelletjes' in onze kleertjes, ook wel brandreps genoemd, ontvangen wij foto’s van hoge kwaliteit die wij mogen gebruiken. Afhankelijk van het aantal te fotograferen artikelen, tijdsduur etc. spreken we een tegenprestatie af.

De regels en voordelen op een rij:
- Foto's: het gaat om meerdere foto's van elk product die gemaakt moeten worden met natuurlijk licht, zonder filter. Alle foto's moeten helder, scherp en onbewerkt zijn. Bewogen en donkere foto's kunnen niet worden gebruikt en worden geweigerd. Alle foto's moeten tussen 7-14 dagen gestuurd worden naar [email protected] (kan via WeTransfer vanwege het gewicht). We begrijpen als geen ander dat het leven met baby's en kleine kinderen niet altijd verloopt zoals je had gepland, dus e-mail ons als je meer tijd nodig hebt...

Het gaat erom dat de foto's matchen met dat wat tinymoon is en wil uitstralen – dat leggen we je nog haarfijntjes uit voordat we starten ;-) Voor voorbeelden kijk je natuurlijk alvast even op onze Facebook-tijdlijn.

- Je krijgt een kortingscode die je mag gebruiken voor jezelf, familie en vrienden te gebruiken tijdens de duur van onze overeenkomst. In overleg zijn we hier natuurlijk ook flexibel in. En wordt de code gebruikt, dan verdien jij weer extra credits voor tinymoon kleertjes! Hiermee spaar je voor een tegoedbon van tinymoon.  

- Als ‘brandrep’ hoor je natuurlijk de nieuwtjes als eerst en als het nodig is om kleding te testen, dan ben je ook die eerste aan wie wij denken.

Overstijg verwachtingen!
Overstijg je de minimumvereisten zoals hierboven beschreven, dan wordt dat uiteraard zéér gewaardeerd. En als dank voor dat harde werk kunnen we je extra blij maken, denk bijvoorbeeld aan: gratis producten, geen verzendkosten bij een bestelling en extra korting op alle kleertjes. Om maar wat te noemen...

We behouden het recht om onze samenwerking op elk moment te beëindigen als wij van mening zijn dat er niet wordt gehandeld naar de door gestelde voorwaarden en condities.

Ben jij, lees zijn jullie, de juiste kandidaten hiervoor, meld je dan aan via [email protected].

Stuur een e-mail met recente foto’s van jouw modelletje(s), de na(a)m(en), leeftijd(en) en ma(a)t(en). We gaan op basis van de gegevens beoordelen of jij/jullie geschikt zijn.

We zijn benieuwd naar jullie. Tot horens en.... ziens!

Lieve groet,

tinymoon

 

tinymoon | hip to be little, since 2014
Volg tinymoon ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, winacties, outfits-of-the-day, meedenkers, aanbiedingen en meer...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      ⭐ NU tijdelijk gratis verzending bij een bestelling vanaf € 25,00 binnen Nederland! ⭐ Verbergen