Partners en meer

'Samen werken'

We werken samen met partijen en mensen die gelijke merkwaarden hebben, puur en echt zijn, met oog voor duurzaamheid, lange termijn-denken en kleurrijk in het leven staan. Mensen die net als ons iedere dag vanuit hun innerste met passie werken en precies daardoor de mooiste dingen maken. Samen, met als doel zoveel mogelijk mensen blij te maken. 

Samen met tinymoon aan de slag?

Wil jij met tinymoon samenwerken, wil je eens sparren of heb je meteen een idee dat zo goed past als een... harembroekje ? Stuur ons dan een berichtje! We zijn benieuwd... 

 

Sterre van der Well

 

 

Fotografie

Foto's vertrouwen we toe aan Sterre! Zij is onze creatieve huisfotografe met oog voor elk detail. Ze stelt zich zelf voor: "Ik ben Sterre, 25 jaar en woon inmiddels 7 jaar in Rotterdam samen met mijn lieve vriend en twee lieve kids. 

De liefde voor fotografie is al vrij vroeg begonnen. Ik kan me nog goed herinneren dat mijn analoge camera mee naar het speeltuintje ging om foto’s te maken van vriendinnen en alles wat ik meemaakte. Dit verwaterde toen ik naar de middelbare school ging, maar fotografie bleek echter een onderdeel te zijn van mijn studie en door mijn eerste digitale spiegelreflexcamera bloeide de liefde voor fotografie weer helemaal in me op! Met fotografie als favoriet, ging mijn interesse ook uit naar styling en grafisch ontwerp. Met deze achtergrond studeerde ik af en direct na het afstuderen ging ik naar de Kamer van Koophandel en werd vdWell fotografie | ontwerp een écht bedrijf."

"Ik hou van het vak en het blij maken van mensen, ik heb veel ideeën en neem de tijd voor iedereen!". Kijk, en daar houden wij nou van!


 

Goede doelen

tinymoon steunt diverse goede doelen zoals ALS, diabetes en via andere donaties. Dat vinden we belangrijk. Teruggeven. Met elkaar en waar dat kan een steentje bijdragen. Aan anderen, aan het milieu. 

We doneren proefmodellen, samples en bijvoorbeeld oudere collectie frequent aan goede doelen, zoals het mooie KidsCare Kenya, in Afrika. En daarmee is er minder waste voor milieu en vooral, veel meer plezier.

"Mensen groot en klein blij maken, waar dan ook ter wereld!", dat is onze missie. 

Ken jij een (super)goed doel of heb je een (super)goed idee?

Ken jij een goed doel voor onze babykleertjes en kun je die meenemen, stuur ons er dan alles over via een e-mailtje. We zijn benieuwd!


 

Lieverlief

Maak kennis met Nynke van Lieverlief

We werken graag met mensen en merken die puur zijn. Werken vanuit hun innerste, met passie en daardoor de mooiste dingen maken. Zoals Nynke dat doet. Ze stelt zichzelf verder voor:

“Ik ben Nynke van Lieverlief. Voor mooie zinnetjes, kleine gedichtjes en verhalen heb ik mijn hele leven al een voorliefde gehad. Ik zeulde waar ik ook naartoe ging notitieblokjes met me mee noteerde alles wat ik mooi vond. Van gesprekken die ik ergens opving tot een songtekst van een liedje. Op een gegeven moment begon ik zelf korte rijmpjes te schrijven; simpel en rechttoe rechtaan, want daar houd ik van”.

Elke zondag!

Elke zondagochtend maakt Lieverlief ons op Facebook en Instagram wakker met een gedichtje die je laat glimlachen, dat inspireert, tot denken aanzet of recht in het hart raakt. Volg ze ook!

Babboe & tinymoon  

Babboe

2019 is van startte met een hele bijzondere samenwerking en ontwerp! Samen met Babboe, de nummer 1 bakfietsen van Nederland, hebben wij een unieke kledingset ontworpen om iedere bakfietsrit tot een avontuur te maken. De set, die je de hele maand februari bij een bakfiets cadeau werd gegeven in Nederland, België, Duitsland én Frankrijk, bestond uit een stoer drop crotch broekje en een heerlijke comfy colsjaal uitgevoerd in de speciale safari-print. Het werd een groot succes en zelfs een ware collectors item!

Brenda Kroon | Gelukpaarden  

Gelukpaarden

Op social media schreven we al: "Soms ontmoet je zo een bijzonder persoon, die ook nog eens zo is begaan met kinderen, dat je die gewoon wilt delen. Zo een parel is schooljuf en paardencoach Brenda Kroon van Gelukpaarden. Zij helpt en begeleidt kinderen en (zwangere) vrouwen op bijzondere wijze... ". Hieronder stelt Brenda zich meer voor.

"Volwassenen en kinderen helpen en begeleiden om (meer) geluk in hun leven te vinden is wat ik het liefste doe. Al zo lang ik mij kan herinneren voel ik een grote verbondenheid met de natuur en met dieren. Met Gelukpaarden komt dit allemaal samen. In de zomer van 2015 heb ik kennis gemaakt met paardencoaching. Vanaf toen wist ik zeker dat ik meer paardengeluk in mijn leven wilde. De helende kracht van het contact met paarden en het gelukkige gevoel dat het samenzijn met paarden mij geeft deel ik graag met anderen. Door de veilige setting tijdens een sessie kun jij met paardencoaching onverwerkte gebeurtenissen en emoties aanraken."

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op www.gelukpaarden.nl.


 

Waslijntje!

Het begon allemaal in 2014. Onze eerste foto, midden in het weiland, koeien op de achtergrond. We spande een waslijntje. Het is een soort 'tinymoon-original' die we vandaag de dag met een glimlach van binnen vasthouden, want we kunnen ons nog naar die dag verplaatsen als we eraan terugdenken. En Sandra van Studio Taart maakt vandaag de dag nog altijd 'onze waslijntjes'.

Studio Taart

We werken al vanaf het prille begin met Sandra. Uit een bestelling ontstond een sterke band. En vanuit die band ontstond weer een fijne samenwerking. In Hoorn werden de collecties met alle die lieve modelletjes gefotografeerd. 

Sandra is de fulltime fotograaf van Studio Taart en is gespecialiseerd in Fine Art Cake Smash & Birthday fotografie. Haar kleurrijke, creatieve stijl van werken zorgt voor een unieke look. Naast cake smash sessies kan je ook terecht voor zwangerschap, newborn, baby en familie sessies. Studio Taart is opgericht in 2010 en is een full service fotostudio in Hoorn. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      ⭐ NU tijdelijk gratis verzending bij een bestelling vanaf € 25,00 binnen Nederland! ⭐ Verbergen