Baggy broekje met tijdloze zwart-witte Japanse print

€25,95 €18,95
Backorder ~ (levertijd: 5 - 7 werkdagen)
'Sweet Sunset' model drop crotch. Een stoer baggy broekje van100% GOTS organic cotton sweatstof met janpanse print.
Size guide
Levertijd: 5-7 werkdagen

Dit is in alle opzichte een superleuk drop crotch broekje. Gemaakt van organic sweatstof, gave tijdloze Japanse print, unisex, eenvoudig te combineren... wat wil je nog meer? Hij valt wat smaller op de beentjes en heeft een lager kruis. Baggy dus, maar niet te. Kijk zelf maar hoe leuk ‘Sweet Sunset' is...

Maatje.

Drop crotch broekjes zijn er al voor de allerkleinste, dus vanaf 50 en gaan t/m maat 110/116. Twijfel je over de maat, kijk dan in deze handige maattabel. Elk item wordt met veel liefde handgemaakt van de allerfijnste, rekbare stof (katoen/elasthan) zodat er lekker in gekropen, gespeeld en geboefd kan worden. Heb je vragen en/of speciale wensen, stuur dan een e-mailtje naar: [email protected]. Ik help je graag!

Bijpassende accessoires en Basics.

Wat het verschil is tussen de verschillende modellen broekjes? Dat zie je eenvoudig hier. Deze print is superleuk en handig te combineren met een tinymoon Basic zoals een shirtje of cardigan/vestje. Kijk voor matching accessoires bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of ga naar categorieën met accessoires voor ‘voor hippe meisjes’, 'voor hippe jongens' of 'voor hippe unisex'. 

Cadeautje!

Twijfel je tussen prints of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, Sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014