Welke keuzes zijn er?

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg, welke modellen er zijn, zodat het voor jou duidelijker is welk model jouw voorkeur heeft.

Curious Cat harem

Het comfortabel model harem voor de allerkleinsten en de iets 'vollere' baby (maat 50/56 tot en met 80/86). Het model is wijder op de beentjes en heeft elastische boordjes van een andere kleur boordstof. Door de elastische boordjes blijft het broekje boven de voetjes zitten, je trekt het broekje gemakkelijk aan/uit met verschonen (fijn voor de kleine én voor papa en mama). In de zomer, met warm weer, schuif je de pijpjes gemakkelijk omhoog en heb je een kort broekje. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 Curiouse Cat drop crotch

Drop crotch. Het baggy model drop crotch valt smaller op de beentjes maar heeft wel een stoer lager kruis, dus ook ruimte voor de luier. Het broekje heeft boordjes van dezelfde stof. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 

De flared is een hip en stoer broekje valt smal en passend om de beentjes en uitlopend vanaf de knie. Leuk met een paar stoere Vans of boots eronder en spijkerjack erop. Met liefde handgemaakt van de fijnste tricot en dat zit natuurlijk heerlijk! Flared broekjes zijn er vanaf maat 74/80 en gaan t/m maat 134/140. Op aanvraag in 62/68. Twijfel je over de maat, kijk dan ven in de handige maattabel en heb je vragen en/of speciale wensen, stuur ons dan een gewoon een berichtje. We helpen je graag!

 Kanji Dream legging

Het model legging is een smal en passend model broekje en vooral geschikt voor meisjes. Het broekje kan gedragen worden onder een tuniek of jurkje maar ook zo staat het broekje prachtig. Hou je niet van wijdere modellen en heb je een smal kindje. Dan is dit model uitermate geschikt. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 Lila Maya Ibiza harem

De tinymoon Ibiza harem is de enige 'echte' harem met een heel laag kruis. En o zo hip! Vooral leuk/geschikt voor kindjes die kunnen staan/lopen. Jouw kleine ondervindt geen enkel probleem van het lage kruis en kan er lekker in spelen, klimmen etc. Het broekje is er in drie combinatiematen. Je kunt er dus extra lang, wel 3 maten, mee doen. In de taille zitten koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren...


Geef een cadeau!

Twijfel je tussen prints, modellen of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een cadeaubon. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

Heb je vragen of speciale wensen? Stuur ze dan naar ons. We helpen je graag! 

 

• Liefdevol handgemaakt • Beste prijs-kwaliteit • Persoonlijk en adviserend • Veilige betaalmethoden • Gratis verzending vanaf € 50,00 • Snelle levering • Lang plezier garantie!

tinymoon: 'hip to be little!' Anno 2014, uit Nederland