Welke keuzes zijn er?

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg, welke modellen er zijn, zodat het voor jou duidelijker is welk model jouw voorkeur heeft.

 Curious Cat harem

Het comfortabel model harem voor de allerkleinsten en de iets 'vollere' baby (maat 50 t/m maat 80). Het model is wijder op de beentjes en heeft elastische boordjes van een andere kleur boordstof. Door de elastische boordjes blijft het broekje boven de voetjes zitten, je trekt het broekje gemakkelijk aan/uit met verschonen (fijn voor de kleine en voor papa en mama). In de zomer, met warm weer, schuif je de pijpjes gemakkelijk omhoog en heb je een kort broekje. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 Curiouse Cat drop crotch

Het baggy model drop crotch valt smaller op de beentjes maar heeft wel een stoer lager kruis, dus ook ruimte voor de luier. Het broekje heeft boordjes van dezelfde stof. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 Kanji Dream legging

Het model legging is een smal en passend model broekje en vooral geschikt voor meisjes. Het broekje kan gedragen worden onder een tuniek of jurkje maar ook zo staat het broekje prachtig. Hou je niet van wijdere modellen en heb je een smal kindje. Dan is dit model uitermate geschikt. In de taille zit soepel elastiek en koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

 Lila Maya Ibiza harem

De tinymoon Ibiza harem is de enige 'echte' harem met een heel laag kruis. En o zo hip! Vooral leuk/geschikt voor kindjes die kunnen staan/lopen. Jouw kleine ondervindt geen enkel probleem van het lage kruis en kan er lekker in spelen, klimmen etc. Het broekje is er in drie combinatiematen. Je kunt er dus extra lang, wel drie maten, mee doen. In de taille zitten koordjes waardoor je het broekje ook nog aan kunt snoeren.

Cadeautje!

Twijfel je tussen de modellen, prints of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een cadeaubon. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

Heb je vragen of een speciale wens? Stuur ze dan gewoon naar ons. Ik help je graag! 

 

• Liefdevol handgemaakt • Beste prijs-kwaliteit • Persoonlijk en adviserend • Veilige betaalmethoden • Gratis verzending vanaf € 50,00 • Snelle levering • Lang plezier garantie!

tinymoon: 'hip to be little!' Anno 2014, uit Nederland