Mijn verhaal

Eerst even voorstellen:
Mijn naam is Carola de Heus-Wubben (zie foto hieronder), getrouwd met Cas en samen hebben we een schat van een dochter. Onze muze, maar daarover zo meer... In november 2014 heb ik de knoop doorgehakt om voor mijzelf te starten en een langgekoesterde droom uit te laten komen. Met een rugzak vol passie, inspiratie, ambitie en ervaring in de fashion - ik heb de modevakschool gedaan en jaren gewerkt bij de Etam Groep en Coltex, waar ik verantwoordelijk was voor de winkels in Zuid Nederland - ben ik aan de slag gegaan om mijn droom te verwezenlijken: handgemaakte 'kleertjes voor kleintjes' maken. Eerlijke en échte producten die ambachtelijk in Nederland met de hand van de allerfijnste stoffen worden gemaakt. En die hip, comfy en altijd net even anders zijn met als doel om mensen groot en klein er ontiegelijk blij mee te maken. Het is daarnaast een grote ode aan mijn dochter en moeder want met hen is de naam ontstaan... 

Hoe de naam is ontstaan?
‘Moon’ is de tweede naam van onze dochter Isis die op 3 november 2013 is geboren. ‘Tiny’ is de voornaam van mijn moeder die helaas in 2012 aan de spierziekte ALS is overleden. Zij zijn mijn muzen voor dit label en met deze naam verbind ik alsnog de twee belangrijkste vrouwen uit mijn leven; mijn moeder en mijn dochter. En zo vormen we toch een drie-eenheid. Zo is de naam tinymoon oftewel ‘kleine maan’ geboren. Een naam die me raakt en telkens inspireert. De pay-off die daarbij hoort is: 'Hip to be little!', want hoe klein je ook nog mag zijn, hip gekleed zijn kent geen leeftijd. 


De allerleukste handgemaakte ‘kleertjes voor kleintjes’, dat is de collectie van tinymoon – vanaf maat 50/56 tot en met 134/140. De collectie bestaat uit diverse modellen broekjes, slaapzakken, jurkjes, rokjes, shirtjes en trendy matching accessoires zoals sjaals, haarbandjes, mutsjes en Basics om elk setje compleet te maken. Stuk voor stuk gemaakt van de allerfijnste stoffen. En dat zit lekker! Ze zijn vernieuwend, praktisch en altijd nèt even wat anders.

Verschillende modellen comfy broekjes
Er zijn 5 soorten broekjes: flared, harem, drop crotch, legging en een Ibiza harem. Wat het verschil is? Dat kun je eenvoudig hier bekijken. Op de site vind je ook een handige maattabel voor als je twijfelt aan de maat. Of het nu een cadeau of voor jezelf is, er is voor ieder wat wils!

Altijd vlug in huis en als cadeau verpakt!
Als het artikel op voorraad is, dan heb je 't altijd vlug in huis. Als het gemaakt moet worden, houd dan rekening met 5-7 werkdagen. Elk tinymoon-artikel wordt als cadeau verstuurd, dus of het nu voor jezelf of een ander is.... je ontvangt altijd een cadeautje, dat staat!

Kwaliteit dat staat.
Naast de passie en liefde die in elk broekje en accessoire zit, sta ik voor de allerhoogste kwaliteit én service. Mocht er toch iets met jouw broekje of accessoire zijn of je wilt je mening delen: feedback vind ik erg belangrijk! Stuur dan alsjeblieft een e-mailtje, dat wordt altijd gewaardeerd.

Goede doelen.
tinymoon steunt diverse goede doelen zoals ALS, Alzheimer, diabetes en via andere donaties. Dat vinden we belangrijk. Teruggeven. Met elkaar en waar dat kan een steentje bijdragen. Aan anderen, aan het milieu. We doneren proefmodellen, samples en bijvoorbeeld oudere collectie aan goede doelen. En daarmee is er minder waste voor milieu en vooral, veel meer plezier.

Blij? Laat een bericht achter..
Ben je ook helemaal blij met jouw tinymoon-artikel, zet dan op de site een review bij het artikel, dat is altijd leuk! Of een recensie op Google of via Facebook, graag! Volg je tinymoon nog niet op Facebook of Instagram, klik dan op de naam om direct naar de juiste pagina te gaan en blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, aanbiedingen, winacties en meer... 


Belangrijk!

Het gaat om baby's en kleine kinderen en de verantwoordelijkheid ligt natuurlijk te allen tijde bij de ouders om die nauwlettend in de gaten te houden. En dat geldt ook voor mijn broekjes waar koordjes inzitten. De koordjes zijn aan de achterzijde met de grootste zorg vastgemaakt. Houd vanzelfsprekend nauwlettend in de gaten als je kindje ermee gaat spelen. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor schade of enige vorm van letsel ten gevolge van onze producten. 

Heb je vragen, een suggestie of een speciale wens?
Heb je vragen, wil je meer informatie of heb je een speciale wens, stuur me dan gewoon een berichtje, ik help je graag verder met een advies op maat! 

Liefs,
Carola

tinymoon: 'hip to be little!'  Anno 2014, uit Nederland.