Een bijzondere naam en missie

Eerst even voorstellen:
Mijn naam is Carola de Heus-Wubben (zie foto hieronder), ik ben getrouwd met Cas en samen hebben we een schat van een dochter. Onze muze, maar daarover zo meer... November 2014 heb ik de knoop doorgehakt om voor mijzelf te starten en een langgekoesterde droom uit te laten komen. Met een rugzak vol passie, inspiratie, ambitie en ervaring in de fashion - ik heb de modevakschool gedaan en jaren gewerkt bij de Etam Groep en Coltex, waar ik verantwoordelijk was voor de winkels in Zuid Nederland - ben ik aan de slag gegaan om mijn droom te verwezelijken: handgemaakte 'kleertjes voor kleintjes' te maken. Eerlijke en échte producten van de hoogste kwaliteit, van Nederlandse bodem die hip, comfy en altijd net even anders zijn. Met als doel om daar mensen ontiegelijk blij mee te maken. En een ode aan mijn dochter en moeder natuurlijk en waarom dat is, lees je hieronder... 

Hoe de naam is ontstaan?
‘Moon’ is de tweede naam van onze dochter Isis die op 3 november 2013 is geboren. ‘Tiny’ is de voornaam van mijn moeder die helaas in 2012 aan de spierziekte ALS is overleden. Zij zijn mijn muzen voor dit label en met deze naam verbind ik alsnog de twee belangrijkste vrouwen uit mijn leven; mijn moeder en mijn dochter. En zo vormen we toch een drie-eenheid. Zo is de naam tinymoon oftewel ‘kleine maan’ geboren. Een naam die me raakt en telkens inspireert. De pay-off die daarbij hoort is: 'Hip to be little!', want hoe klein je ook nog mag zijn, hip gekleed zijn kent geen leeftijd. 

De tinymoon-collectie betekent...
Handgemaakte broekjes (maat 50 t/m 140) en matching accessoires van de allerfijnste stoffen. Stuk voor stuk heerlijk zacht en wat elastisch. En dat zit lekker! Ze zijn vernieuwend, praktisch en altijd net even wat anders. Basis: ze zitten heerlijk voor het kind en zijn handig voor paps en mams om aan te trekken! Verschillende modellen comfy broekjes. De baggy drop crotch, de legging en de comfy harem voor de allerkleinsten. Warm? Trek dan van de eenvoudig de broekspijpjes omhoog en turn ‘m in een handomdraai om in een korte broek. Dat is de tinymoon-harembroek, leuk als cadeau voor jezelf en voor een ander. Maar ik maak ook andere 'kleertjes voor kleintjes' zoals accessoires, trendy bijpassende sjaals die matchen met de broekjes. Net als haarbandjes en mutsjes. 

Altijd snel in huis en fijn verpakt
Als het artikel op voorraad is, dan heb je 't altijd vlug in huis. Als het gemaakt moet worden, houd dan rekening met 5-7 werkdagen. Elk tinymoon-artikel wordt als cadeau verstuurd, dus of het nu voor jezelf of een ander is.... je ontvangt altijd een cadeautje, dat staat!

Kwaliteit!
Naast de passie en liefde die in elk broekje en accessoire zit, sta ik voor de allerhoogste kwaliteit en service. Mocht er toch iets met jouw broekje of accessoire zijn of je wilt je mening delen - feedback vind ik erg belangrijk - stuur dan alsjeblieft een e-mailtje, dat wordt altijd gewaardeerd.

Ook blij? Laat een bericht achter..
Ben je ook helemaal blij met jouw tinymoon-artikel, zet dan op de site een review bij het artikel, dat is altijd leuk! Een review op Google of via Facebook, graag! Volg je tinymoon nog niet op Facebook of Instagram, klik dan op de naam om direct naar de juiste pagina te gaan en blijf op de hoogte van de leukste nieuwtjes, aanbiedingen, winacties en meer... 

Belangrijk!
Het gaat om babies en kleine kinderen en de verantwoordelijkheid ligt natuurlijk te allen tijde bij de ouders om die nauwlettend in de gaten te houden. En dat geldt ook voor mijn broekjes waar lintjes en soms ook een knoopje aanzitten. De lintjes/koordjes zijn aan de achterzijde vastgezet en het knoopje is vanzelfsprekend met de grootste zorg vastgemaakt. Mocht de baby of kindje ermee gaan 'spelen' en er is enige vorm van twijfel, haal deze er dan uit voorzorg vanaf. Tinymoon is in geen geval aansprakelijk voor schade of enige vorm van letsel ten gevolge van de producten. 

Vragen?
Heb je vragen, wil je meer informatie of heb je een speciale wens, stuur me dan gewoon een berichtje, ik help je graag verder! 

En de pay-off die bij dit alles hoort, is:
'Hip to be little!'

Carola & Isis

tinymoon: 'hip to be little!'  Anno 2014, uit Nederland.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      • SALE • SALE • SALE • SALE • SALE • SALE • SALE • Verbergen