Custom-made ✂

NIEUW!

• Is jouw kindje smal? Dan maken we 't smaller.
Liever tussen flared en legging? Maken we een bootleg.
• Van jouw favoriete print liever 'iets' anders? Doen we!

Handgemaakt, dat zijn alle kleertjes van tinymoon, maar met de nieuwe custom-made service gaan we nog een stapje verder. Hoe werkt ‘t? Heel simpel. Zie je online een print waar je helemaal stapelverliefd op bent maar wil je die nou net in een ander model/item dan in de shop staat, bijvoorbeeld een t-shirt, jurkje, een legging of juist in een flared model? Of is jouw kindje petit en moet het broekje wat smaller, dan gaan wij voor jou aan de slag! Alles kan. Nou ja, bij-na alles. En het leuke is, je betaalt er maar €2,95 per artikel extra voor! 

Zo maak je er gebruik van:

• Kies de print
• Kies een model › wil je een bootleg of iets anders, dan vermeld je dat in de e-mail
• Kies je maat
Mail dit samen met jouw contactgegevens, speciale wensen en of een persoonlijk boodschap (voor bij een kraamcadeau bijvoorbeeld) naar ons toe, dan gaan wij gaan voor je aan de slag!

En ook dit is hartstikke custom-made voor jou:

Custom kraamcadeau of verrassingspakket?

Kun je niet op kraambezoek, maar wil je wel iemand super verrassen door een hart onder de riem te steken of juist te feliciteren? Ook dan gaan we voor je aan de slag. Jij geeft aan ons wat je wilt, en wij stellen een op en top kraam- of verrassingspakket samen met jouw persoonlijke boodschap erin. En sturen alles als cadeau op. Met een extraatje, als verrassing! En het mooie is, voor deze personal service betaal je niks extra! Dat doen we gewoon met veel plezier. 

"Service op maat, zo noemen we dat."

Geef ons wel wat extra tijd, want zoiets duurt natuurlijk ietsjes langer dan gebruikelijk om het goed te doen, maar het zal het wachten meer dan waard zijn. Beloofd!

Tot snel.

Lieve groet,
Carola

tinymoon: 'hip to be little!'  Anno 2014, uit Nederland.