LOVE. HEALTH. STAY SAFE.

De gezondheid en het welzijn van mijn klanten, coupeuses, onze naasten en onszelf staan bij tinymoon voorop. Gezien de wereldwijde COVID-19 uitbraak nemen we elke mogelijke maatregel en volgen we de richtlijnen van RIVM op om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is en blijft. Zo werkt iedereen bijvoorbeeld vanuit huis en houd strenge hygiënische voorzorgsmaatregelen in acht. 

Goed om te weten!

Pakketjes leveren geen besmettingsgevaar op voor het coronavirus. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) overleeft het virus niet goed buiten het lichaam. Dit bevestigt ook een woordvoerder van het Erasmus MC. Buiten het lichaam is besmetting vrijwel onmogelijk, en al helemaal niet op karton of verpakkingsmateriaal, zeggen de experts. Er is geen reden om aan te nemen dat het virus zich via pakketten zal verspreiden.

Winkelen, dat doe je nog altijd zo.

We verwelkomen je graag in onze online store op www.tinymoon.nl of www.bol.com en doen er alles aan om jouw bestellingen te leveren zoals je van ons gewend bent. Je kunt ook terecht bij deze winkels:

· Gekaapt Mini, Amsterdam
· Sproetjes & Sprietjes, Utrecht
· Swan, Rotterdam
· Femme de Fleurs, Spijkenisse

Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Met liefde,
Carola

#StaySafe!