LOVE. HEALTH. STAY SAFE.

De gezondheid en het welzijn van mijn klanten, coupeuses, stagiaire en onszelf staan bij tinymoon voorop. Gezien de wereldwijde COVID-19 uitbraak nemen we elke mogelijke maatregel en volgen we de richtlijnen van RIVM op om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is en blijft. Zo werkt iedereen bijvoorbeeld vanuit huis en houd strenge hygiënische voorzorgsmaatregelen in acht. 

Goed om te weten!

Pakketjes leveren geen besmettingsgevaar op voor het coronavirus. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) overleeft het virus niet goed buiten het lichaam. Dit bevestigt ook een woordvoerder van het Erasmus MC. Buiten het lichaam is besmetting vrijwel onmogelijk, en al helemaal niet op karton of verpakkingsmateriaal, zeggen de experts. Daarnaast is er wereldwijd geen geval bekend van besmetting via producten die zijn opgestuurd. Het Erasmus MC zegt daarom dat er geen reden is om aan te nemen dat het virus zich via pakketten zal verspreiden.

Winkelen doe je gewoon zo.

Om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van iedereen, zijn verkooppunten waar tinymoon verkrijgbaar is, zoals de winkels van Swan tijdelijk gesloten. We verwelkomen je graag in onze online store op www.tinymoon.nl of www.bol.com en doen er alles aan om jouw bestellingen te leveren zoals je van ons gewend bent.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Met liefde,
Carola

#StaySafe!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice      ⭐Geen verzendkosten voor bestelling vanaf € 50,00 (binnen Nederland)! ⭐ Verbergen