10 voordelen!

Dit zijn de voordelen waar je altijd op kunt rekenen: 
 
 
1. Ambachtelijk handgemaakt
Alle kleertjes voor kleintjes worden ambachtelijk en vooral met heel veel liefde en ervaring met de hand van de allerfijnste stoffen gemaakt. Dat zie je en dat merk je.
 
2. Duurzame kwaliteit
Door de fijnste stoffen te gebruiken en de kleding heel zorgvuldig te maken, is het resultaat van een hoge kwaliteit waardoor je er ook extra lang plezier van hebt. 
 
3. Hip, comfy en anders
Door de handgemaakte, duurzame kwaliteit en de pasvorm is elk item heerlijk comfortabel om te dragen. Een basisvoorwaarde! En, omdat je nooit te jong bent om hip gekleed te zijn, zijn alle kleertjes trendy en altijd net even anders. Wel zo leuk, toch? Bovendien worden ze zo ontworpen dat je ze eenvoudig kunt combineren. 
 
4. Maten 50/56 tot en met 134/140
De kleding, voor jongens en meisjes, worden gemaakt vanaf maatje 50/56 voor de allerkleinsten tot de grotere maten in maten 134/140.
 
5. Dubbele maten, dubbel plezier
Alle kleertjes wordt in dubbele maten gemaakt en valt altijd als de grootste maat. Je groeit er dus in. Een maat 50/56 valt dus als een 56 enzovoorts. Dubbele maten betekent: dubbel plezier! Kijk hier voor de handige maattabel. 
 
6. Persoonlijk en advies op maat
Je krijgt altijd een advies op maat als je twijfelt over de pasvorm, maat of als je een andere vraag of speciale wens hebt. De lijnen zijn erg kort en persoonlijk, daar houden we van, dus stuur vooral een berichtje als je een vraag of suggestie hebt.
 
7. Gratis verzending
Jouw bestelling wordt vanaf een bedrag van €50,- gratis verzonden binnen Nederland. 
 
8. Verpakt als cadeau
Elke bestelling wordt verpakt als een cadeautje. Dus of je het direct doorgeeft of het voor jezelf is, je ontvangt altijd een cadeautje. Wil je het als (kraam)cadeau/verrassing naar iemand opsturen? Dat kan, dan vermelden we zelfs de naam van baby of andere tekst erin op verzoek. Zet bij het opmerkingenveld je wensen, dan komt het he-le-maal goed.
 
9. Custom-made (it's free!)
Handgemaakt, dat zijn alle kleertjes van tinymoon, maar met de ‘custom-made service’ gaan we nog een stapje verder. Hoe werkt ‘t? Simpel. Zie je online een print waar je helemaal stapelverliefd op bent maar wil je die net in een ander model of item dan in de shop staat, bijvoorbeeld een t-shirt, jurkje, een legging of juist in een flared model? Of is jouw kindje petit en moet het broekje smaller, dan gaan wij voor jou aan de slag! Alles kan. Nou ja, bij-na alles kan. "Service op maat", zo noemen we dat. En het leuke, je betaalt er niks extra’s voor! Ga naar de custom-made pagina. 
 
10. Anno 2014 uit Nederland
Het begon 6 jaar geleden. In Nederland. En alle kleertjes worden nog altijd ambachtelijk in Nederland gemaakt. En na 6 jaar zijn er 600 beoordelingen met een gemiddeld cijfer van 9,7 en dat zegt veel. Je kunt er op vertrouwen dat je blij wordt én blijft van jouw bestelling, want dat is onze missie: "Mensen klein en groot blij maken met handgemaakte baby- en kinderkleding, waar dan ook ter wereld."
 
Lieve groet,
Carola
 
 
tinymoon: 'hip to be little!'  Anno 2014, uit Nederland.