Retourprocedure

Retourprocedure:

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. En je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourprocedure:

Via de website maak je een retour aan van het te retourneren item, geef hierbij aan wat de reden van retourneren is.
In het pakket met het artikel/de artikelen die je hebt besteld vind je een pakbon. Geef daarop ook kort en bondig aan wat de reden is dat je het artikel retourneert. Retouradres: Jaap ter Haarsingel 10, 2652 GK Berkel en Rodenrijs. Verpak het artikel goed en breng de zending naar een PostNL servicepunt, www.postnl.nl/locatiewijzer en bewaar het verzendbewijs dat je hier krijgt goed. Als je deze niet krijgt, vraag er dan naar! Als je retour wordt geaccepteerd, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst retour gecrediteerd zoals hierboven staat vermeld.

Nog wat praktische FAQ's:

Ik ben mijn pakbon kwijt en ik wil mijn bestelling retourneren. Wat moet ik doen?
Heb je geen pakbon ontvangen of ben je ‘m kwijt? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Of bel onze klantenservice op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 06-54735318. We helpen je graag verder.

Moeten de artikelen in de originele verpakking worden geretourneerd?
Nee hoor, de verpakking, dat hoeft niet. Let wel, retouren worden enkel geaccepteerd als ze in originele staat, voorzien van de originele hangtag (en dus ongedragen / ongewassen) worden teruggestuurd. Zorg er dus goed voor dat je alles goed verpakt. 

Kan mijn retourzending ook worden opgehaald?
Nee, het is alleen mogelijk een bestelling te retourneren via post. Jaap ter Haarsingel 10, 2652 GK Berkel en Rodenrijs.

Zijn er nog vragen of heb je speciale wensen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

 

tinymoon: 'hip to be little!'  Sinds 2014, uit Nederland.