Harembroekje in zachtroze met verfstrepen

€23,95 €17,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Tiny Sweeps' in dusty pink is een tof harembroekje met 'verfstreep'-print, gemaakt van zalige rekbare stof. Pink voor elke bink!
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

"Sweet!" En stoer tegelijkertijd. 'Dusty Pink' is zo een gave roze. En je combineert deze kleur ook super eenvoudig. 

Dit is een harembroekje. En die zijn perfect voor newborn baby's, vollere baby's en voor ouders, want er is genoeg ruimte voor de luier en de baby heeft alle bewegingsruimte. Lekker comfortabel dus! En handgemaakt van de allerfijnste, rekbare tricot stof (katoen/elasthan) dus kruipen, spelen, knuffelen... geen probleem! 

Voordelen van een harembroekje.

Harembroekjes zijn ideaal voor newborn baby's, vollere baby's en voor ouders. Door de wijdere pasvorm is er genoeg ruimte om de luier en de baby heeft genoeg ruimte om lekker comfortabel te bewegen. En is het warm, trek dan simpelweg de broekspijpjes omhoog en je hebt zo een kort broekje. 

De maten en meer. 

Harembroekjes zijn er voor de allerkleinsten vanaf maatje 50/56 tot en met 74/80. Bij grotere maten wordt een harem ietwat 'pofferig' en is de pasvorm van een drop crotch of een legging de betere keuze. Alle modellen broekjes zie je in dit overzicht hier.

Alles wordt in dubbele maten gemaakt en valt als de grootste maat. Je groeit erin en hebt er dus ook dubbel plezier van. Twijfel je over de maat, kijk dan even in deze maattabel. Heb je nog vraag en/of een speciale wens, stuur dan even een berichtje, dan helpen we je graag. 

Mutsje, colsjaal of bijpassend slabbetje.

Leuk om de set compleet te maken, maar natuurlijk ook los verkrijgbaar. Kijk bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of ga naar categorieën met accessoires voor meisjeskleding.

 

• Liefdevol handgemaakt • Beste prijs-kwaliteit • Persoonlijk en adviserend • Veilige betaalmethoden • Gratis verzending vanaf € 50,00 • Snelle levering • Lang plezier garantie!

tinymoon: 'hip to be little!' Anno 2014, uit Nederland