Legging in mint met oosterse bloemenprint

€23,95 €9,95
Helaas, deze maat is uitverkocht!
'Shinrin Yoku mint' legging is een passend broekje van mintkleurige tricot met een prachtig bloem/vogeldessin. Ieder broekje is uniek door de grootte/diversiteit van de print.
Samenstelling 95% cotton / 5% elasthan ( Öko-Tex )

'Shinrin Yoku mint' met een prachtig bloem/vogeldessin. Ieder broekje is uniek door de grootte van de print. Deze legging is een prachtig broekje valt smal en passend om de beentjes. Leuk gewoon zo met een witte blouse of spijkerblouse maar ook onder een tuniek of jurkje superleuk. Met liefde handgemaakt van de fijnste tricot en dat zit natuurlijk heerlijk!

Maten...

Leggings zijn er al voor de allerkleinsten, dus vanaf 50/56 en gaan t/m maat 134/140. Twijfel je over de maat, kijk dan ven in de handige maattabel en heb je vragen en/of speciale wensen, stuur dan een gewoon een e-mailtje naar: [email protected]. Ik help je graag!

Bijpassende accessoires en 'tiny'-Basics.

Wat het verschil is tussen de verschillende modellen broekjes drop crotch, harem, Ibiza harem of legging? Dat zie je eenvoudig hier. Kijk voor matching accessoires bij de ‘gerelateerde producten’ hieronder of ga naar categorieën met accessoires voor ‘voor hippe meisjes’, 'voor hippe jongens' en/of 'voor hippe unisex'. 

Cadeautje!

Twijfel je tussen prints of weet je gewoon nog niet wat 'het' gaat worden? Geef dan een giftcard cadeau. Dat valt áltijd in de smaak! Leuk om te geven en te krijgen! 

 hippe, comfy kleertjes voor kleintjes  met liefde handgemaakt in Nederland  snelle levering  hoogste kwaliteit & service  altijd veilig betalen  gratis verzending > € 50,- (binnen Nederland)  

Volg tinymoon via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, inspiraties, Sale, winacties én meer... 

tinymoon | hip to be little, since 2014